Welkom op de RSI-site van www.algemeen.nl.

RSI (repetitive strain injuries), in de volksmond vaak "muisarm" genoemd is een veel voorkomend probleem. Volgens recente cijfers heeft één op de drie werknemers kans op het krijgen van RSI. Helaas wordt door bedrijven nog te weinig aandacht besteed aan maatregelen die RSI kunnen voorkomen.

Op deze site vindt u informatie over RSI.
Informatie over hoe u met RSI om moet gaan en hoe RSI voorkomen kan worden, bijvoorbeeld door oefeningen en/of het gebruik van speciale RSI producten. Ook kunt u terecht met persoonlijke vragen en problemen op het gebied van RSI en ergonomie.
Doe ook eens de RSI-test en kijk of u in uw werkomgeving kans maakt op het krijgen van RSI. Ook kunt u gratis software downloaden voor op uw pc, kijkt u daarvoor verder op deze pagina.


Source WebDesign heeft speciaal voor u de RSI-Coach ontwikkelt. De RSI-Coach is een onmisbare hulp bij RSI-preventie. Het programma helpt u bij het controleren en tegengaan van RSI zowel thuis als op het werk.
De RSI-Coach bepaalt aan de hand van muisgebruik, toetsenbordhandelingen en werktijd wanneer het tijd is om even te ontspannen. Verder worden er oefeningen aangeboden die u tijdens uw korte pauze kunt uitvoeren.
De RSI-Coach is voor iedereen gratis te downloaden, alleen op RSI.algemeen.nl!
  download RSI-Coach

Wij danken u voor uw interesse en hopen dat u vindt wat u zoekt.