Informatie


Waarom deze website
De RSI-sites, die wij op het internet vonden bij onze zoektocht naar meer informatie over RSI, vonden we vaak te incompleet en we dachten dat dit beter moest kunnen.
Bij Source WebDesign b.v. hebben wij een missie: "iets toevoegen aan het leven van een ander, op persoonlijk of zakelijk gebied, gebaseerd op wederzijdse waardering en respect". Source WebDesign wil dit onder andere uitdragen via deze website en de RSI preventerende software: de RSI-Coach©. De RSI-Coach is door Source WebDesign ontwikkeld en is op deze website gratis te downloaden.

Het doel van deze website http://RSI.Algemeen.nl is u te helpen met vragen betreffende RSI. Dit houdt in dat u er centraal staat. Dit hebben wij bewerkstelligd door de meest complete verzameling RSI-items te verzorgen.
Vragen en/of problemen anders dan behandeld op de site, kunt u met behulp van "vraag & antwoord" online aan ons RSI-hulpteam stellen.

Vragen en opmerkingen
Deze kunt u mailen naar rsi@algemeen.nl. Ook is het mogelijk om op andere wijze contact met ons op te nemen. De benodigde gegevens hiervoor zijn onderaan vermeldt.

Adverteren
Het eigen adverteersysteem van Source WebDesign biedt de mogelijkheid om op diverse websites van Source WebDesign te adverteren. U kunt uw doelgroep optimaal bereiken door alleen op die sites te adverteren die voor u interessant zijn.(bijvoorbeeld: adviezen.nl, algemeen.nl, kampeerplaats.nl, ikhouvan.nl, etc)
Ook is het op deze site mogelijk om uw RSI-product te presenteren en/of te verkopen.
Vraag naar de mogelijkheden: sales@algemeen.nl.

Disclaimer
Ondanks dat deze site met grote zorg is samengesteld en wordt onderhouden, bestaat de mogelijkheid dat deze site onjuiste informatie bevat.
Het mogelijk om als internet bezoeker teksten op deze site te plaatsen. Het geval kan zich dus voordoen dat door derden geplaatste teksten, ondanks dat ze regelmatig gecontroleerd en gefilterd worden, shockerend en/of beledigend overkomenen.

Source WebDesign, de redactie van deze site en anderen die aan het tot stand komen van deze site meewerken of hebben gewerkt, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de informatie en de gevolgen van het gebruik van deze informatie, in welke hoedanigheid ook.
Alle prijzen zijn excl. btw. en hebben betrekking op levering binnen Nederland (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld).

Source WebDesign
Erfstede 2C
3431KH, Nieuwegein
Tel. 030-6304870
Email: info@sourceweb.nl


Terug naar de vorige pagina Terug naar de eerste pagina